19:MEIDESIGN Photographer

By: Sembilan Belas Mei Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rumah Sufri

 
 
 


Friday, 18-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Torture incident live at Paul's Place

 
 
 
View all 19 photos...


BAND : Torture incident
GIG : PUNK RAWK FEST
TEMPAT : Paul's place, Jalan klang lama, Kuala lumpur
MASA : 2 pm
TARIKH : 26 Feb 2005 (Sabtu)



Saturday, 12-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Shazz Restoran

 
 
 
View all 25 photos...


Gambar-gambar ni aku amik pakai camera digital yg aku pinjam dari Jay, camera cap canon (tak pasti model apa). Masa gambar2 ni di amik pada ptg hari kat kedai mamak Shazz. Masa tu lepak ngan along, nana, jay dan ati. Sambil2 dengar diorng ngumpat aku pinjam camera jay, sebab aku pun tak tau nak mencelah tang mana nak di umpatkan...akakakak


Friday, 11-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Beranang + Kuala Lumpur

 
 
 
View all 16 photos...


Friday, 4-Mar-2005 12:00 Email | Share | | Bookmark
Latar Belakang



LATAR BELAKANG
19:MEI DESIGN ialah freelancer yang memberi khidmat taraf professional dalam merekabentuk grafik, Animasi 3d, Montaj dan banyak lagi, bermula pada tahun 2005. Kini 19:MEI DESIGN mempunyai khidmat kepakaran dalam mereka bentuk Fotografi Perkahwinan berpusat di Selangor, Kuala Lumpur dan Melaka.

Kami mengambil berat dalam soal menyiapkan projek dalam jangka masa yang ditetapkan di samping sentiasa berusaha memuaskan hati pelanggan. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan yang paling utama dan penting bagi kami.

SERVIS
19:MEI DESIGN adalah:

PHOTOGRAPHY
Indoor & Outdoor Wedding, Custom Album, Sticky Album, Certification schools, Birthday, Cukur Jambul.

PRINTING & DESIGN
Flyers, Brochure, Phamplet, Banner, Bunting, Name Card, Folder, Signboard.

MULTIMEDIA
Motion Graphic, Montage, Interactive-CD (Virtual Book/Company profile).

3D ANIMATION
Logo Montage, 3D Modeling, Animation, Special Efx, Motion Graphic.

LOKASI KAMI
Beranang, Selangor | Bandar Kinrara, Selangor | Merlimau, Melaka

EMAIL
19meidesign@gmail.com

LAMAN WEB
http://19meidesign.fotopages.com
http://www.myspace.com/19meidesign


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net