19:MEIDESIGN Photographer

By: Sembilan Belas Mei Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 12-Oct-2009 16:25 Email | Share | Bookmark
Majlis Perkahwinan Mohd Zaidi & Wan Azra

makeup sambil berbaring
teliti makandam ni
geli lah kak
siap dah...
 
 
susah juge pakai samping ni
wangi2 sana sini
 
 
 
letih lah...baring jap lah
fantasi kami
love tidak menjadi ekeke
pasangan comel
gelapnya
cium skit
rilek dulu ye
 
 
tak baik intai2 tau
sama tak?
alah comel nye
keluarga kami
keluarga kami juge
rakan si isteri
posing skit
posing sambil mkn
model iklan ni
selamat penggantin baru ye zaidi
jgn potong dulu ye...
ngaa...
ngaa...
panas cuaca..
 
 
 
 
tambah nasi..
mekasih cik
jemput2
 
 
kesian penggantin panas ye
 
laparnya
 
 
 
bapa mentuanya
 
keluarga mentua
 
 
tak baik gigit jari tau dik
 
bapanya
 
 
 
 
 
 
tinggi lagi bang
jaga2 kerengga tu bang
 
 
tgk tu dia skodeng kita
kat situ pun ada
hehhehe
cakkk...
ekekeke...
 
nasib tak bau..ekeke
 
ok sampai jumpa lagi
salah silap harap di maafi
 
 
Majlis : Perkahwinan
Lokasi Majlis : Bandar Kinrara, Puchong Selangor
Lokasi Outdoor : Taman Bukit Jalil, Kuala Lumpur
Tarikh : 11/10/2009
Jurugambar : 19MEI DESIGN

Komen :
Terima kasih kepada pasangan En Mohd Zaidi kerana memilih 19MEI DESIGN sebagai juru gambar pada majlis penting ini. Majlis ni agak simpel tapi meriah, dengan kehadiran sanak saudara dan jiran tetangga BK4. Ini adalah shoot perkahwinan rasmi pertama saya setelah memiliki camera DSLR. Di harap jika ada kesilapan dan kecacatan ketika saya bertugas dpt di maafkan dan di baiki akan dtg. Segala komen amat di alu2 kan. Akhir sekali terima kasih diucapkan kepada pihak keluarga En Zaidi dgn layanan yg baik pada majlis tersebut.






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net