19:MEIDESIGN Photographer


My name: Sembilan Belas Mei Design
My Fotopage: http://19meidesign.fotopages.com/
About me: 19:MEI DESIGN ialah freelancer yang memberi khidmat taraf professional dalam merekabentuk grafik, 3d dan banyak lagi. Bermula pada tahun 2005, 19:MEI DESIGN mempunyai khidmat kepakaran dalam Fotografi, merekabentuk Fotografi Perkahwinan, 3d Animasi dan Rekaan Grafik yang berpusat di Malaysia, terutamanya di Selangor dan Kuala Lumpur. Melalui pengalaman kami yang luas, kami boleh menukar sebuah buku kepada bermacam rekaan buku didalam perisian maya,tidak kira syarikat/organisasi besar ataupun kecil. Kami mengambil berat dalam soal menyiapkan projek dalam jangka masa yang ditetapkan di samping sentiasa berusaha memuaskan hati pelanggan. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan yang paling utama dan penting bagi kami. SERVIS Servis yang kami sediakan adalah: PHOTOGRAPHY Indoor & Outdoor Wedding, Custom Album, Sticky Album. PRINTING & DESIGN Flyers, Brochure, Phamplet, Banner, Bunting, Name Card. MULTIMEDIA Motion Graphic, Montage, Interactive-CD (Virtual Book/Company profile) 3D ANIMATION Montage, 3D Modeling, Animation, Special Efx, Motion Graphic LOKASI Bandar Kinrara, Selangor | Beranang, Selangor | Merlimau, Melaka
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D5000
Nikon
Friends:
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Zafiq Zainal Abidin blindgraphique
Latest entry:Post Wedding | #LynnZali | Sek.4 Shah Alam SELANGOR [01.03.2014]
blindshooter | outdoor : zarfique blindgraphique | upload : zarfique wedding | Lynn+Zali [a] Shah Alam, SELANGOR :: my photostock :: http://www.flickr.com/photos/zafiq/sets :: for big resolution :: http://zarfique.fotopages.com/ :: more picture :: http://www.facebook.com/photos.php?id=207974189877 "i met a blind man who taught me how to see".. zafiq zainal abidin principal of blindgraphique studio SITI R SYARAH SYAFEI Project Man... View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
Wedding Photographer model photoshoot
Latest entry:Onie + Shah |taiping + Pantai Remis |
Salam...Bertemu kembali...hari tu aku shoot hari tunang korang, kini aku shoot wedding korang lak...memang best dengan telatah korang yang malu-malu campur penat...tapi memang best la..nanti kot-kot dapat anak nak aku shoot lagi..bagitahu je la ek..best-best.. Job ni berlansung di 2 destinasi iaitu di Taiping dan Pantai Remis Perak..Hari yang penat, badan penat padahari tu...tapi memang layan..tiga photographer plak tu ambik gambar korang...wah-wah.. best..... View this Fotopage entry
chapit one
Latest entry:Tilt-Shift
View this Fotopage entry
about the letter A
http://a.aboutthelettera.com() doyouneedsometime View this Fotopage entry
liiproduction art performance
Latest entry:WELCOME TO MY DARKNESS 2009
printed poster & desktop wallpaper will be available real soon View this Fotopage entry
WELCOME TO MY DARKNESS 2009
Nzr Ahm
Latest entry:Moved to blogspot!
MOVED TO http://nazrina-ahmad.blogspot.com(http://nazrina-ahmad.blogspot.com) :-D View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
huzaimatus zulk
Latest entry:Kids
Koleksi di kala kebosanan :P View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
rashid nazri
Latest entry:c a n d a t s o t o n g
mari pegi lagi brekpes bola semua mentido..hoho solat subuh pelopor team brekpes ghanu style jan rockers pelopor team don lunch uiiii sunset menmabokkkkk hasil kais malam makan malam balik balik karokkkke karokkkke lagii lagi lagi karokkkke View this Fotopage entry
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
nt alias
Latest entry:Memanjangkan akal.
Bagaimana kalo aku dpt menakluki Dun N6, Batu Talam.. hemm.......angguk dua tiga kali. View this Fotopage entry
adib azfar
Latest entry:calerway - singapore malaysia tour 2006 (kl jam asia)
View this Fotopage entry
I am not available
Latest entry:Peel Magazine
Check out their website. www.peelmagazine.com/ View this Fotopage entry
juon reput
Latest entry:Ekspresi...
View this Fotopage entry
haziq muhammad
gamba mase kat mekkah, singapore airport ngn dlm plane. ;-) View this Fotopage entry
oooo oooo
View this Fotopage latest entry
Sabel Studio
Latest entry:Digital
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016